Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σήμερα στις 14:00 φίλοι και συγγενείς τουΠαντελή Παντελίδη θα συνοδεύσουν τον αδικοχαμένο τραγουδιστή στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο της Μεταμορφώσεως.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναού Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, ενώ από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Χθες, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα έφτασε στο πατρικό του σπίτι η σορός του, με λευκή νεκροφόρα.

0f58048f3e71b12ed1a7237d6fce0d0a

Σύμφωνα με το STAR όσο το όχημα διέσχιζε τον δρόμο προς το σπίτι, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί χειροκροτούσε ασταμάτητα.

ad3411e06f990ca735b564e8f69402c8

Περισσότερα από 250 άτομα, ξέσπασαν σε δυνατά χειροκροτήματα, φωνάζοντας «Παντελή μας, θα ζήσεις για πάντα».

95445363b3c8aeb6cb21fc9108e754f3

Ο Παντελής είναι ντυμένος γαμπρός με τη στολή του Πολεμικού Ναυτικού μέσα σε λευκό φέρετρο.

Την ίδια ώρα, πολλά είναι τα ερωτηματικά για το τι συνέβη τελικά το μοιραίο πρωινό της Πέμπτης και ο τραγουδιστής προσέκρουσε στις μπάρες με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Η οικογένεια του έχει ορίσει πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, ενώ πέραν από τις δύο καταθέσεις των κοριτσιών που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και οι τοξικολογικές εξετάσεις θα βοηθήσουν στην έρευνα.

 

Enikos

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.