Μια νέα αποκάλυψη για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, έκανε η Daily Mirror στην Αγγλία, υποστηρίζοντας ότι ο Γερμανός 7 φορές πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, έχει πλέον σηκωθεί από το κρεβάτι του.
Με βάσει το ρεπορτάζ, ο “Σούμι” έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης και πλέον δεν είναι διασωληνωμένος, ενώ δεν υπάρχει και λόγος να είναι κλινήρης, έχοντας φύγει από το δωμάτιό του.
Όπως έχει γίνει γνωστό μάλιστα, ο Γερμανός πρωταθλητής, αναμένεται να παρουσιαστεί σε φίλους και συγγενείς για τα 50ου γενέθλια το 2019, για πρώτη φορά, μετά από σχεδόν 5 χρόνια, οπότε και είχε το μοιραίο ατύχημα στις Άλπεις.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.