Συγκίνηση: Ζευγάρι ηλικιωμένων συναντιέται μετά από 8 μήνες

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή όπου ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που είχε αναγκαστεί να ζει σε διαφορετικά γηροκομεία ενώθηκε ξανά μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες.

Ο Wolfram και η Anita Gottschalk, οι οποίοι μετρούν 62 χρόνια γάμου αναγκάστηκαν να «χωριστούν» γιατί δεν μπορούσαν να βρουν ένα δίκλινο δωμάτιο σε γηροκομείο.

Τώρα όμως ο Wolf μετακόμισε στο γηροκομείο όπου έμενε η σύζυγός του και η συγκίνηση τους ήταν μεγάλη. Η εγγονή τους ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook.

Το ζευγάρι μόλις συναντήθηκε μοιράστηκε ένα ζεστό φιλί και η Anita είπε στον σύζυγό της: «Κοιταξέ με, κοιταξέ με, σ’αγαπάω».

«Η ένωση τους έφερε δάκρυα χαράς. Τώρα οι δυο τους μπορούν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη για το υπόλοιπο της ζωής τους και είναι ευγνώμονες που έχουν ο ένας τον άλλο», έγραψε στο Facebook η εγγονή τους Ashley Bartyik.

Τον περασμένο μήνα ο 83χρονος Wolf και η 81χρονη Anita έκλαιγαν κάθε μέρα που ζούσαν χωριστά.

wolf

wolf anita
Φωτογραφία από το γάμο του ζευγαριού του 1954

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article