Η δημοσιογράφος μίλησε για τη δουλειά της, την πίεση που δέχτηκε να γίνει γιατρός, τον άνδρα της ζωής της, το μωρό της, το ενδέχομενο του δεύτερου παιδιού και πολλά άλλα
Μια πολύ σπάνια προσωπική συνέντευξη παραχώρησε η Σία Κοσιώνη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του ΣΚΑΙ μίλησε για το πόσο δύσκολο της ήταν στην αρχή να μπει στον απαιτητικό χώρο της δημοσιογραφίας από τόσο μικρή ηλικία, για την πίεση που δέχτηκε από τον πατέρα της να γίνει γιατρός, για τον άνδρα της ζωής της Κώστα Μπακογιάννη, για το πόσο χαζομαμά είναι αλλά και για τα 15 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και παλεύει να τα χάσει.
Σε μια από τις σπάνια δημόσιες εξομολογήσεις της είπε για τον άνδρα της αλλά και για το γεγονός ότι δεν βλέπονται πολύ:
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
