Δυνατά έχει μπει η Κοπεγχάγη στη διεκδίκηση του Πιέρου Σωτηρίου, ο οποίος έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.
Ο Κύπριος επιθετικός έχει πετύχει 23 γκολ (συν 3 ασίστ) με τους πρωταθλητές Κύπρου, κάτι που όπως είναι φυσικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων και του συλλόγου της Δανίας.
Όσον αφορά τώρα τον Ολυμπιακό, εκείνο που προκύπτει είναι πως έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του διεθνούς άσου για τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ αξιώνει 3 με 4 εκατ. ευρώ.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.