Ανήλικα αγόρια και κορίτσια να κλέβουν από οικίες στις Σέρρες, έβαζε ένας 41χρονος. Πρόκειται για δύο 17χρονες, 16χρονο και 14χρονο, όλοι τους Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα ενώθηκαν το τελευταίο διάστημα και με την καθοδήγηση και τις εντολές του 41χρονου, διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές από διαμερίσματα και μονοκατοικίες στις Σέρρες, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος.
Συνολικά, τον τελευταίο μήνα ενεργώντας από κοινού και με διαφορετικές συνθέσεις μεταξύ τους, οι ανήλικοι διέπραξαν 16 διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στην πόλη των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, με τη συνολική λεία τους να ξεπερνά τις 80.000 ευρώ.
Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 γυναικών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Σύμφωνα με το thestival, η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Πηγή:newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.