Στον εισαγγελέα βρίσκεται η έρευνα των υποθέσεων γύρω από τους θανάτους από επιπλοκές του κοροναϊού, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, μετά και τις μηνύσεις που κατέθεσαν πολίτες οι οποίοι έχασαν συγγενικά τούς πρόσωπα.
Ειδικότερα πριν από περίπου μία εβδομάδα ο εισαγγελέας κάλεσε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης τους καταγγέλλοντες να καταθέσουν, ενώ αναμένεται το ίδιο να γίνει και για την διοίκηση του νοσοκομείου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.