Απορρίφθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση το αίτημα για εκ νέου κατάθεση της 12χρονης, που κακοποιήθηκε σεξουαλικά στα Σεπόλια – Η νέα τροπή προκάλεσε την αντίδραση της θείας της ανήλικης και της δικηγόρου που την εκπροσωπεί
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των Σεπολίων με τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του 12χρονου κοριτσιού από κύκλωμα μαστροπείας, το οποίο φέρεται να έκλεινα τα «ραντεβού» της φρίκης μέσα από μία πολύ γνωστή εφαρμογή γνωριμιών. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του Star και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» απορρίφθηκε από την ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση, το αίτημα της 12χρονης να ξανακαταθέσει και επομένως να δώσει και άλλα στοιχεία για νέα πρόσωπα, που ενδέχεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες η τροπή που παίρνει η κατάσταση ίσως να μεταφράζεται από νομικούς κύκλους ότι η υπόθεση μπορεί να κλείσει, καθώς και ο φάκελος. Η απόφαση που έλαβε η ανακρίτρια της υπόθεσης έχει απογοητεύσει, όπως σημειώνεται, τόσο τη θεία της 12χρονης, όσο και τη δικηγόρο που εκπροσωπεί τη θεία της.
reader.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.