Σενεγάλη: Βρέθηκε νεκρός νεαρός ποδοσφαιριστής που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Τραγική κατάληξη είχε η απαγωγή ενός νεαρού ποδοσφαιριστή από τη Σενεγάλη, τον οποίο οι δράστες δελέασαν με το όνειρο ενός επαγγελματικού συμβολαίου.

-Advertisement-
fitcare

Πρόκειται για τον πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα, Τσεΐκ Τουρέ, που άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια των απαγωγέων του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός έπεσε θύμα ένας δικτύου απάτης και εκβιασμού, που τον προσέγγισε με τις κούφιες υποσχέσεις περί επαγγελματικού συμβολαίου σε ποδοσφαιρική ομάδα.

Δυστυχώς, τα πλάνα τους αποδείχθηκαν ειδεχθή. Το όνειρο του Τουρέ μετατράπηκε σε εφιάλτη, καθώς έπεσε θύμα απαγωγής, με τους δράστες να ζητάνε λύτρα από την οικογένειά του για να τον ελευθερώσουν.

Ωστόσο, η οικογένεια του άτυχου Σενεγαλέζου δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, με τραγική συνέπεια τον θάνατο του νεαρού τερματοφύλακα από τα χέρια των απαγωγέων του. Οι Αρχές της Σενεγάλης συνεργάζονται με την αστυνομίας της Γκάνας προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση και να διασαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *