Σεισμός έγινε πριν από λίγο αισθητός στην Αθήνα. Ο σεισμός είχε μικρή διάρκεια και σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ και το επίκεντρό του σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν κοντά στη Νέα Μάκρη. Πιο συγκεκριμένα το επίκεντρο ήταν 32 χιλιόμετρα ανατολικά της Αθήνας και 8 χιλιόμετρα ανατολικά της Νέας Μάκρης. Το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.
πηγή : newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.