Άλλος ένας σεισμός έγινε στη Θήβα. Η νέα δόνηση είναι επιφανειακή, αφού το εστιακό της βάθος βρίσκεται μόλις στα πέντε χιλιόμετρα.
Ο σεισμός στη Θήβα σημειώθηκε 3′ λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (30.03.2022). Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το μέγεθος είναι της τάξης των 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 8 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης της Θήβας.
Δείτε τον χάρτη του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου:

Οι επιστήμονες παρακολουθούν την εξέλιξη του φαινομένου, καθώς η σεισμική δραστηριότητα τα τελευταία 24ωρα παραμένει έντονη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.