Η αντίδραση ενός σκύλου, του πιο πιστού φίλου του ανθρώπου, φαίνεται ότι αποδείχθηκε σωτήρια για μέλη μιας οικογένειας από το Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας, λίγη ώρα πριν από τον ισχυρό σεισμό των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης με επίκεντρο την περιοχή της Ελασσόνας.
Ο Άλεξ, το σκυλί της οικογένειας του Ιωάννη Κακαδιάρη, όπως ο ίδιος λέει μπήκε στο σπίτι ελάχιστα λεπτά πριν από την εκδήλωση του σεισμού.
«Γαύγιζε πολύ έντονα όταν μπήκε μέσα… και συνέχισε να με τραβάει από το πόδι, δαγκώνοντας το παντελόνι μου… λες και ήξερε τι θα ακολουθήσει…, βγάζοντάς μας κυριολεκτικά από το σπίτι…», λέει χαρακτηριστικά ο 59χρονος οικογενειάρχης.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.