Mε σημερινή της έκτακτη ανακοίνωση η ΕΜΥ προειδοποιεί ότι ο καιρός στη χώρα μας θα παρουσιάσει επιδείνωση. Μάλιστα προβλέπονται στα ορεινά ειδικά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και άλλων περιοχών πυκνές χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.
Την ώρα όμως που στην Αθήνα ο υδράργυρος δείχνει 15 β. Κελσίου (2μμ) ή στα Χανιά ακόμα και 20β. Κελσίου, υπάρχουν κάποιες ορεινές περιοχές όπου το κρύο είναι ιδιαίτερα τσουχτερό καθώς το θερμόμετρο δείχνει ακόμα και -4,1 στο καταμεσήμερο!
Με βάση το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν η θερμοκρασία είναι -4.1, στον Παρνασσό -3.8, και στο Σέλι -0,4 βαθμοί Κελσίου.
Φυσικά σε όλα αυτά τα ορεινά συγκροτήματα της χώρας η ΕΜΥ προβλέπει ισχυρές χιονοπτώσεις οπότε οι πιστοί των χειμερινών αθλημάτων θα βρουν άφθονο χιόνι στις πίστες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.