Σε ποιες περιοχές το μεσημέρι Κυριακής ο υδράργυρος έδειχνε ως -4ο C!

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Mε σημερινή της έκτακτη ανακοίνωση η ΕΜΥ προειδοποιεί ότι ο καιρός στη χώρα μας θα παρουσιάσει επιδείνωση. Μάλιστα προβλέπονται στα ορεινά ειδικά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και άλλων περιοχών πυκνές χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.

-Advertisement-
fitcare

Την ώρα όμως που στην Αθήνα ο υδράργυρος δείχνει 15 β. Κελσίου (2μμ) ή στα Χανιά ακόμα και 20β. Κελσίου, υπάρχουν κάποιες ορεινές περιοχές όπου το κρύο είναι ιδιαίτερα τσουχτερό καθώς το θερμόμετρο δείχνει ακόμα και -4,1 στο καταμεσήμερο!

Με βάση το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν η θερμοκρασία είναι -4.1, στον Παρνασσό -3.8, και στο Σέλι -0,4 βαθμοί Κελσίου.

Φυσικά σε όλα αυτά τα ορεινά συγκροτήματα της χώρας η ΕΜΥ προβλέπει ισχυρές χιονοπτώσεις οπότε οι πιστοί των χειμερινών αθλημάτων θα βρουν άφθονο χιόνι στις πίστες.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *