Σε κατάσταση αμόκ ήταν ένας ασθενής, στα εξωτερικά ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, στη Πάτρα, όταν μετά από επιθετική συμπεριφορά, ξεκίνησε να κτυπάει όποιον έβρισκε μπροστά του.
Ο 38χρονος, ο οποίος αποδείχθηκε πως βρίσκεται σε πρόγραμμα απεξάρτησης στο ΟΚΑΝΑ, επιτέθηκε κατά των ανδρών της ασφάλειας του νοσοκομείου, όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να τον περιορίσουν μετά την επιθετική συμπεριφορά που είχε.
Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, οι άντρες της οποίας αντιμετώπισαν και αυτοί την επιθετική συμπεριφορά του 38χρονου, που αντιστεκόταν στη σύλληψη.
Σύμφωνα με το thebest.gr, μετά από αρκετή προσπάθεια οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν αστυνομικό τμήμα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.