Οι τιμές του πετρελαίου διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα τιμών οκταμήνου, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για τη μείωση των αμερικανικών πετρελαϊκών αποθεμάτων, αλλά και τις ανησυχίες των επενδυτών για τις επιθέσεις των ανταρτών στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Νιγηρίας.
Οι τιμές του πετρελαίου τύπου Brent London, με παράδοση τον Αύγουστο, μειώθηκαν κατά 2 σεντς στα 51,42 δολ. το βαρέλι, μετά τη χθεσινή άνοδό τους κατά 89 σεντς, ενώ νωρίτερα άγγιξαν και τα 51,55 δολ. το βαρέλι, που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο τιμών από τις 12 Οκτωβρίου.
Οι τιμές του αμερικανικού αργού για τις παραδόσεις Ιουλίου αυξήθηκε κατά 4 σεντς στα 50,40 δολ. το βαρέλι, μετά το χθεσινό κλείσιμο με αύξηση κατά 67 σεντς. Το αμερικανικό αργό έχει τιμή άνω των 50 δολ. το βαρέλι, για πρώτη φορά από τον περασμένο Ιούλιο.
Τα αμερικανικά αποθέματα πετρελαίου μειώθηκαν κατά 3,6 εκατ. βαρέλια την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Αμερικανικού Ινστιτούτου Πετρελαίου, έναντι εκτιμήσεων για μείωσή τους κατά 2,7 εκατ. βαρέλια.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.