Την περασμένη Πέμπτη, στο χωριό Ζάρακες της Εύβοιας, η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του 39χρονου Νικόλαου Βασιλείου συνόδευσαν τον άτυχο επισμηναγό στην τελευταία του κατοικία. Ο έμπειρος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας έχασε τη ζωή του όταν το ηλικίας 42 ετών εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου Τ-2 Buckeye, του οποίου ήταν κυβερνήτης, συνετρίβη σε δασική περιοχή,στα όρια των νομών Αρκαδίας και Λακωνίας, το πρωί της Τρίτης.
Τη στιγμή που οι έρευνες για τη διακρίβωση των αιτίων της συντριβής του αεροσκάφους βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, στους διαδρόμους του υπουργείου Εθνικής Aμυνας οι «ψίθυροι»για την παλαιότητα των εκπαιδευτικών αεροσκαφών ολοένα και πληθαίνουν.
Κι αυτό διότι οι επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πρώτη επίσημη απόπειρα αντικατάστασης των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών αεροσκαφών είχε ξεκινήσει πριν από 21 χρόνια.
Διαβάστε το ρεπορτάζ της Realnews


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.