Το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά καταδίκασε τον παιδεραστή Ν. Σειργάκη σε κάθειρξη 401 ετών (220 έτη κατόπιν συγχώνευσης).
Το Δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα το αίτημα του ανθρώπου που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου με τις ασελγείς πράξεις του, να του δοθεί το ελαφρυντικό του έντιμου πρότερου βίου.
Εισαγγελέας και Πρόεδρος εφετών ήταν καταπέλτες απέναντι στον Σειραγάκη, επισημαίνοντας ότι στον παιδεραστή δεν μπορεί να δοθεί το ελαφρυντικό διότι διέπραττε κατ’ εξακολούθηση και τουλάχιστον επί δέκα χρόνια κακουργηματικές πράξεις σε βάρος παιδιών.
newsbomb.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.