Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι της Καλύμνου, στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου, όταν το σχοινί του μπαλονιού πρόσδεσης του πλοίου μπερδεύτηκε στους τροχούς Ι.Χ. και το παρέσυρε.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε με τους μπροστινούς τροχούς στο κενό και τους δύο οπίσθιους τροχούς επί της προβλήτας.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του πλοίου «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ», στο σημείο της προβλήτας όπου είχε «δέσει» το πλοίο κατά τη διάρκεια χειρισμών απομάκρυνσής του από την προβλήτα, μπερδεύτηκε το σχοινί του μπαλονιού πρόσδεσης με το Ι.Χ.
Το πλοίο επιθεωρήθηκε από αρμόδιο Επιθεωρητή του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, όπου διαπιστώθηκαν επιφανειακές και μικρής έκτασης εκδορές στη δεξιά πλευρά του πλοίου, προκαλώντας μικρής έκτασης αποκόλληση του χρώματός του, χωρίς να έχει πληγεί η κατασκευαστική του ακεραιότητα.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το Ι.Χ. απομακρύνθηκε με μέριμνα του ιδιοκτήτη.
Για το συμβάν έχει επιληφθεί το Λιμεναρχείο Καλύμνου.
Φωτογραφίες: kalymnos-news.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.