Σχεδόν 100 προσαγωγές για την παρέμβαση υπέρ Κουφοντίνα στα γραφεία της ΝΔ

1 Min Read

Σε δεκάδες προσαγωγές, οι οποίες αγγίζουν τις 100, προχώρησαν οι Αρχές μετά την παρέμβαση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας για τον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αγνώστων πέταξε τρικάκια με συνθήματα υπέρ του καταδικασθέντος μέλους της 17 Νοέμβρη, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από απεργία πείνας διαρκείας.

Επίσης, οι συγκεντρωθέντες άνοιξαν πανό και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να υπάρξουν συλλήψεις ή προσαγωγές, εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε καταδίωξη, και οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές από τον σταθμό του ΗΣΑΠ και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Μάλιστα, στο σημείο επικράτησε ένταση, ενώ έγινε περιορισμένη χρήση χημικών.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως «ο Κουφοντίνας δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, είναι καταδικασμένος δολοφόνος», υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος «αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και το κράτος τον περιθάλπει».

Δείτε βίντεο από το σημείο

in.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *