Στο Πάρκο Τσαλτάκη θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου το 43οΦεστιβάλ ΚΝΕ –ΟΔΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ Φθιώτιδα . Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εκτός από πολιτική Ομιλία του Κώστα Μπάτσικα μέλος της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις , έκθεση Βιβλίου και φωτογραφίας
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
8.30 μ.μ.
Μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα από καλλιτεχνική ομάδα της ΚΝΕ για τα επιτεύγματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και της νεολαίας στο Σοσιαλισμό.
9.00 μ.μ.
Κεντρική ομιλία από τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
10.00 μ.μ.
Λαϊκό Γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους
8.00 μ.μ.
Κουκλοθέατρο: ΄ Τενεκεδούπολη¨
9.00 μ.μ.
Καλλιτεχνικό Εργαστήρι
10.00 μ.μ.
Παίζουμε παιχνίδια και μαθαίνουμε για την αλληλεγγύη.
Στις 8.00 μ.μ. στη μαθητική γωνιά του Φεστιβάλ θα παίξουμε το παιχνίδι ¨άκου τι είπαν΄’
Στο χώρο θα λειτουργήσουν: Έκθεση Βιβλίου της Σύγχρονης Εποχής
Έκθεση ¨Αλήθειες και ψέμματα για τον Σοσιαλισμό΄


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.