Ένα… άλλο ταλέντο του Αντώνη Ρέμου έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες. Ο γνωστός τραγουδιστής, απέδειξε ότι εκτός από τις πίστες είναι πολύ καλός και στο… πόκερ.
Ο Αντώνης Ρέμος συμμετείχε σε ένα τουρνουά παγκόσμιας εμβέλειας, το οποίο μάλιστα είναι αρκετά… ”τσουχτερή” συμμετοχή, 124.00 δολάρια, και διεξήχθη στο Μαυροβούνιο.

Η διάκριση ήταν μεγάλη καθώς ”πλασαρίστηκε” στην πρώτη δεκάδα (7ος), και πήρε το… διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 218.000 δολαρίων.
Μάλιστα χρησιμοποίησε το κανονικό του όνομα, δηλαδή Αντώνης Πασχαλίδης.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.