Το ρεκόρ όλων των εποχών έσπασε σε εισπράξεις στην πρώτη ημέρα προβολής η έβδομη ταινία της σειράς Star Wars “Η Δύναμη Ξυπνάει”, με 57 εκατομμύρια δολάρια στα μποξ όφις των ΗΠΑ και του Καναδά μόνο το βράδυ της Πέμπτης, ενώ οι πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως μέσα σε δύο ημέρες έφτασαν τα 130 εκατ. δολάρια.
Η ταινία ξεπέρασε έτσι το προηγούμενο ρεκόρ των 43,5 εκατ. δολαρίων που είχε πετύχει το 2011 η ταινία “Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου 2”, η τελευταία της σειράς.
Η ταινία “Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει” έκανε πρεμιέρα σε 12 χώρες την Τετάρτη και σε άλλες 32 την Πέμπτη. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων το Σαββατοκύριακο μπορεί να σπάσουν και το αντίστοιχο ρεκόρ που είχε πετύχει τον περασμένο Ιούνιο η ταινία Jurassic World με 208,8 εκατ. δολάρια στη Βόρεια Αμερική και 512 εκατ. σε όλον τον κόσμο.
“Πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ και αυτό προμηνύει (καινούρια ρεκόρ) το Σαββατοκύριακο”, σύμφωνα με την εταιρεία Rentrak.
Πηγή: AMΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.