Στις φυλακές Γρεβενών οδηγήθηκε 47χρονος γυμνασιάρχης στη Σάμο που κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους έναντι αμοιβής και πορνογραφία.
Τα θύματά του 20 στο σύνολο, όλα ανήλικα αγόρια 12 έως 15 ετών, από το 2018 έως το 2024.
Ο γυμνασιάρχης οικονομικά ευκατάστατος με 2 πολυτελή σκάφη “ψάρευε” τους ανήλικους μαθητές μέσω των social media. Στόχευε σε παιδιά ευάλωτα, ανηλίκους από οικογένειες με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Αφού τα συναντούσε φέρεται να τους έδινε 50 – 100 ευρώ και τους έκανε αρκετά δώρα.
Εάν ένα παιδί δεν ήθελε και αντιστεκόταν τους απειλούσε ότι δεν θα τους έσβηνε τις απουσίες. Ο 47χρονος βρέθηκε προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών ενώ η έρευνα συνεχίζεται και ενδέχεται τις επόμενες ώρες να δημοσιοποιηθούν και τα στοιχεία του, μήπως βρεθούν και άλλα θύματα.
πηγη thetoc

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.