Viral έχει γίνει τις τελευταίως ώρες μία selfie φωτογραφία της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, που έχει βγάλει με ένα πρόσφυγα ο οποίος μοιάζει με τον βομβιστή των Βρυξελών Ναζίμ Λαχραουί.
Η φωτογραφία έχει προκαλέσει προβληματισμό στους χρήστες του διαδικτύου και τους έχει αφήσει να αναρωτιούνται αν είναι απλή ομοιότητα ή αν ο άνδρας με τον οποίο φωτογραφήθηκε η Άνγκελα Μέρκελ ήταν ο τρομοκράτης που αιματοκύλησε το αεροδρόμιο καθώς και τον σταθμό του μετρό Maelbeek στις Βρυξέλλες, με τουλάχιστον 31 νεκρούς και πάνω από 300 τραυματίες.
Όλ ξεκίνησαν μτην Παρασκευή όταν και η βέλγικη αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του 24χρονου Ναζίμ Λαχαραουί που αιματοκύλησε την «καρδιά» της Ευρώπης.
Η βελγική αστυνομία δημοσίευσε την Παρασκευή φωτογραφία του 24χρονου Najim Laachraoui, ο οποίος επίσημα πλέον ευθύνεται για την έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο 18χρονος Σύριος της φωτογραφίας δήλωσε στην Die Welt ότι δεν έχει σχέση με τον τρομοκράτη, πως βρίσκεται στην Γερμανία και πως του προκάλεσε θλίψη ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.