Τη συμπαράστασή του στα “κίτρινα γιλέκα” ήθελε να διατυπώσει ο Ρουβίκωνας. Έτσι μόλις μία ημέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο και 4 μέρες μετά τα νέα επεισόδια στο Παρίσι που οδήγησαν στο διάγγελμα Μακρόν, μέλη της οργάνωσης εισέβαλαν στα Γραφεία του Γαλλικού Ινστιτούτου στη Θεσσαλονίκη, όπου πέταξαν φέιγ-βολάν που έγραφαν “Αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους της Γαλλίας”.
Σε κείμενο που ανήρτησε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εκφράζουμε την αμέριστη διεθνιστική, ταξική αλληλεγγύη προς τους αγωνιζόμενους και τις αγωνιζόμενες, τις εξεγερμένες και τους εξεγερμένους της Γαλλίας που προσβλέπουν σε έναν καλύτερο για όλους κόσμο, στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους και ευελπιστούμε να καταφέρουν όσο το δυνατόν πιο εκτεταμένες νίκες γίνεται προς όφελος των από τα κάτω».
«Το κίνημα των “κίτρινων γιλέκων” έχει αποδείξει, για άλλη μια φορά στην παγκόσμια ιστορία των κοινωνικών και ταξικών αγώνων, πως η μόνη αντιπολίτευση γίνεται στους δρόμους, μέσα από την αδιαμεσολάβητη και ακηδεμόνευτη δράση της ίδιας της κοινωνικής βάσης», αναφέρεται σε άλλο σημείο του κειμένου.
Δείτε το video που ανέβασε ο Ρουβίκωνας:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.