Για αύριο Δευτέρα (09.01.2023) είναι προγραμματισμένη η δικη για το θάνατο της Τζωρτζίνας, με κατηγορούμενη τη μητέρα της, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σε μια ακόμα πράξη του «δράματος» με το θάνατο των παιδιών από την Πάτρα.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της μικρής Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού του ζευγαριού από την Πάτρα.
Ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήταν αυτός που στάθηκε η τραγική αφορμή για να ξεδιπλωθεί το «κουβάρι» των θανάτων και των δύο αδερφών της, της Ίριδας και της Μαλένας.
Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παράλληλα να απολογηθεί για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να συνεχίσει να υποστηρίζει πως είναι αθώα, και πως αυτό που ευθύνεται για το θάνατο των τριών παιδιών της μέσα σε 3 χρόνια είναι ένα σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα.
Πηγές αναφέρουν πως η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ενδεχομένως να ζητήσει αναβολή της δίκης, με στόχο τη συνένωση των υποθέσεω.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.