Καμία κυβέρνηση, πρόσθεσε ο ίδιος, δεν θα τολμούσε να προχωρήσει σε διαγωνισμό χωρίς το ΕΡΣ
Στη δήλωση ότι δεν θα εκπλαγεί καθόλου αν ο Αλέξης Τσίπρας πανηγυρίζει σε λίγες μέρες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι έβαλε τους καναλάρχες να πληρώσουν ή ανακοινώσει πως θα μοιράσει τα χρήματα από τις άδειες 10 ευρώ σε όλους τους Έλληνες, προχώρησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος.
“Το θέμα είναι, ότι ακολουθείται μια διαδικασία η οποία καταστρατηγεί το Σύνταγμα και το κοινοτικό δίκαιο”, πρόσθεσε.
Επί τρία χρόνια αρνιόταν ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και τώρα επειδή άργησαν λίγο να πάνε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ το καταργεί, υποστήριξε.
Καμία κυβέρνηση, συνέχισε ο κ. Ρουσόπουλος, δεν θα τολμούσε να προχωρήσει σε διαγωνισμό χωρίς το ΕΡΣ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.