Μία από τις θέσεις που απασχολούν ήδη την ΑΕΚ σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ είναι αυτή του εξτρέμ.
Δημοσιεύματα από την Ιταλία κυρίως από ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Ρόμα, όπως η «ilromanista», αναφέρουν πως η Ένωση τσέκαρε την περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε.
Συγκεκριμένα, γράφουν πως άνθρωποι των κιτρινόμαυρων ρώτησαν για την περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός με τη Βαγιαδολίδ (22ματς με 2 γκολ στη LaLiga, 4παιχνίδια με 4 τέρματα στο Κύπελλο). Οι Ισπανοί δεν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του, ενώ δεν χωράει στο ρόστερ της Ρόμα, που επειδή έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο θα επιθυμούσε την πώλησή του. Εκτός από το όνομα της ΑΕΚ αναφέρεται πως για τον παίκτη έχουν ρωτήσει ομάδες από την Ισπανία αλλά και η Γκενκ.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.