Ρόδος: Παιδάκι κατάπιε χλωρίνη – Γλίτωσε χάρη στην επέμβαση των γιατρών

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Με την υποψία κατάποσης χλωρίνης, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου πριν από μερικές μέρες, ένα μικρό παιδάκι.

Αμέσως οι αρμόδιοι γιατροί προχώρησαν στην ενδεδειγμένη θεραπεία και έδωσαν εντολή να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή», τα τελευταία χρόνια, παρόμοια περιστατικά, κατάποσης χλωριούχων και άλλων καθαριστικών σκευασμάτων που χρησιμοποιούνται για καθαριότητα σε οικίες, έχουν καταγραφεί αρκετές φορές και όλα αντιμετωπίστηκαν ευτυχώς επιτυχώς.

-Advertisement-

Οι ίδιοι γιατροί, συνιστούν στους γονείς μικρών παιδιών, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν τέτοιες χημικές και απορρυπαντικές συσκευασίες και να τις φυλάσσουν μακριά από τα παιδιά σε ασφαλές σημείο.

Πηγή: Η Ροδιακή

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.