Μια τελευταία ματιά, έστω και μέσα από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, προλαβαίνετε να ρίξετε στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης. Σήμερα, Σάββατο, είναι η τελευταία μέρα που λειτουργεί το ιστορικό βιβλιοπωλείο.
Τα βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκη υπάρχουν από το 1898.
Ιδρύθηκε από τον Κώστα Ελευθερουδάκη και το έργο του συνέχισαν ο γιος του Γιώργος, η σύζυγός του Βιργινία και οι κόρες του Σοφίκα και Μαρίνα.

Σημείο αναφοράς ήταν το βιβλιοπωλείο που βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος. Μετά μεταφέρθηκε στην οδό Νίκης,έμεινε εκεί 30 χρόνια και το 1995 μεταφέρθηκε στην οδό στην Πανεπιστημίου 15.
Από τις 15 Σεπτεμβρίου που ανακοινώθηκε το κλείσιμο του βιβλιοπωλείου έως και αύριο τα βιβλία πωλούνται σε bazaar με έκπτωση έως και 80%.

Ο εκδοτικός οίκος θα συνεχίσει να λειτουργεί πλέον ηλεκτρονικά.












Πηγή: news.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.