Έζησαν μαζί 36 ολόκληρα χρόνια…
Σήμερα η Ρίκα Διαλυνά αποχαιρέτησε τον άνδρα της ζωή της συντετριμμένη μη μπορώντας να δεχθεί ότι τους χώρισε η ζωή. Και μπορεί ο σύζυγος της αγαπημένης ηθοποιού Νίκος Χρυσικόπουλος να πέθανε πλήρης ημερών, ωστόσο για εκείνη ήταν ο άνθρωπός της, ο οποίος της λείπει πολύ και πόνεσε πολύ που έφυγε για πάντα.
![Ρίκα Διαλυνά: Συντετριμμένη στην κηδεία του αγαπημένου της συζύγου [pics]](http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2017/IOULIOS/05-07/resized/rikanew_h_645_450.jpg)


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο σύζυγός της, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το 2011 χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με νέα αναίμακτη επαναστατική μέθοδο. Τον περασμένο Σεπτέμβρη, όμως, οδηγήθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν του έδιναν πολλές μέρες ζωής. Ωστόσο, το πάλεψε όσο μπορούσε, έχοντας μέρα νύχτα στο πλευρό του την αφοσιωμένη Ρίκα Διαλυνά, στην οποία συμπαραστέκονται αγαπημένοι τους φίλοι, μεταξύ αυτών και ο Ζάχος Χατζηφωτίου, ο οποίος και παραβρέθηκε στην κηδεία.

Η ηθοποιός αποχαιρέτησε σήμερα για πάντα τον επί 36 χρόνια σύντροφό της με πόνο ψυχής και δάκρυα στα μάτια.
Πριν λίγες μέρες είχε συγκλονίσει με τα βαθιά λόγια αγάπης με τα οποία του είπε το τελευταίο αντίο
πηγη-24wro.com.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.