Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινείται η απόδοση του ελληνικού τίτλου -Θετικές επιπτώσεις στα ομόλογα της νότιας Ευρώπης από το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε η ΕΚΤ
Νέο ιστορικά χαμηλό επίπεδο, γύρω στο 1,31% έπιασε το 10ετές ελληνικό ομόλογο, σύμφωνα με το Reuters.
Τόσο το ελληνικό ομόλογο, όσο και οι τίτλοι της νότιας Ευρώπης σημειώνουν καλές επιδόσεις, γεγονός που αποδίδεται στο πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, επισημαίνεται στο δημοσίευμα.
Οι αποδόσεις των περισσότερων ομολόγων της ευρωζώνης κινούνταν πτωτικά, λόγω της νέας έντασης στη Μέση Ανατολή και ύστερα από τη μείωση βασικού επιτοκίου δανεισμού στην Κίνα. Η απόδοση του 10ετούς γερμανικού ομολόγου σημείωσε νωρίτερα πτώση κατά 1 μονάδα βάσης στο μείον 0,51%
protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.