Ρέθυμνο: Θρήνος για τον 47χρονο πατέρα τριών παιδιών που καταπλακώθηκε από τρακτερ

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Την Τρίτη το μεσημέρι η κηδεία του Βαγγέλη Λαγουδάκη

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Καρίνες στον Δήμο Αγίου Βασιλείου και το Ρέθυμνο από τον τραγικό θάνατο του 47χρονου Βαγγέλη Λαγουδάκη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, με το οποίο εκτελούσε γεωργικές εργασίες.

Ο Βαγγέλης Λαγουδάκης ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά, ενώ ήταν αδερφός του απόστρατου στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ., Κώστα Λαγουδάκη.

Συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 47χρονο το μεσημέρι της Τρίτης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Γάλλο του Ρεθύμνου ενώ η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία μία ώρα νωρίτερα.

Η ταφή του 47χρονου θα γίνει στο Κοιμητήριο του χωριού Καρίνες στον Δήμο Αγίου Βασιλείου.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.