Ρεγγίνι: Πήρε Καλαντζή, Κουρλή-Ανανέωσε με εννέα!

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς το “χτίσιμο” του ρόστερ του Ρεγγινίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα στην Β’ κατηγορία της Φθιώτιδας. Υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κώστα Ρουμελιώτη ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο του συλλόγου, γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να δημιουργηθεί εκ νέου ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ με υψηλές βλέψεις.

-Advertisement-
fitcare

Στο πλαίσιο αυτό το Ρεγγίνι πραγματοποίησε δύο ακόμη κινήσεις με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά τα δρώμενα της κατηγορίας.

Απέκτησαν τον έμπειρο, 31χρονο μεσοεπιθετικό, Ηλία Καλαντζή που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην Θύελλα Ροδωνιάς ενώ έχει περάσει και από Βίτωλη, Παγκράτι και Παμφθιωτικό.

Η 2η προσθήκη έχει να κάνει με τον 24χρονο αμυντικό Βαγγέλη Κουρλή που έχει αγωνιστεί σε Παμφθιωτικό, Ολυμπιακό Λαμίας, Ηράκλεια, Καλύβια, και Μοσχοχώρι.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Συν τις άλλοις η διοίκηση του ΣΑΜΕ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές : Γιαννόπουλο Σπύρο, Παπαποστόλου Άλκη, Παπαθανασίου Φανη, Κρέτση Χρήστο, Ριζάδη Ιωάννη, Σκορδά Κωνσταντίνο, Δημητράκη Νικόλαο, Εμμανουήλ Μιχάλη και Σταυρίδη Χρήστο .

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *