Συνεχίστηκαν το πρωί του Σαββάτου οι δοκιμές των αγωνιστικών πληρωμάτων στην περιοχή της Φθιώτιδας ενόψει του Ράλλι Ακρόπολις που εκκινά την επόμενη εβδομάδα. Πληρώματα και ομάδες βρέθηκαν στην περιοχή της Μενδενίτσας προκειμένου να τεστάρουν τις ειδικές και τα οχήματα του ενόψει του μεγάλου αγώνα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που… έπιασαν στροφές προκειμένου να δουν 2 κορυφαίους οδηγούς με “φτιαγμένα” οχήματα.
Για την ακρίβεια στις δοκιμές συμμετείχαν ο Εσθονός Λιναμάε και ο Κύπριος Τσουλόφτας για την κατηγορία WRC2. Την αυριανή ημέρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα γίνουν δοκιμές στην περιοχή της Ελάτειας.
Δείτε εικόνες και βίντεο


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.