Οι Μονεγάσκοι ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και του Ρεθύμνου
Ο Ντι Τζέι Κούπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ορτέζ, ωστόσο η Μονακό βρήκε τον ιδανικό αντικαταστάτη του στο πρόσωπο ενός ακόμα… παλιού μας γνώριμου, τον Ζακ Ράιτ.
Ο Αμερικανός γκαρντ, με διαβατήριο από την Βοσνία, έπειτα από την περσινή σεζόν, που τον βρήκε σε Σλοβενία (Ολίμπια Λιουμπλιάνας) και Ρωσία (Αβτοντόρ), ετοιμάζει… βαλίτσες για Μονακό, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια των Μονεγάσκων την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.