Όλο και περισσότερα στοιχεία γίνονται γνωστά για τους δράστες της άγριας δολοφονίας μέσω ξυλοδαρμού στην Ραφήνα, με θύμα έναν 42χρονο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δύο άτομα έχουν συλληφθεί, και πρόκειται για έναν 24χρονο ελληνικής υποκοότητας και έναν αλλοδαπό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας είναι κηπουρός και ο άλλος ιδιοκτήτης συνεργείου.


Πως έφτασαν στην σύλληψη
Βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν δρόμους γύρω από το σημείο του φονικού ξυλοδαρμού του 42χρονου άνδρα, άνοιξε το δρόμο των ερευνών για να φτάσουν οι αστυνομικές αρχές στη μέχρι τώρα σύλληψη των δύο εκ των πέντε εμπλεκομένων.
Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που έφτασαν στην πλατεία της Ραφήνας, εφόσον μερίμνησαν για τη διακομιδή του 42χρονου που είχε ξυλοκοπηθεί έως θανάτου από την ομάδα των αλλοδαπών στη συνέχεια συγκέντρωσε υλικό από τις κάμερες της περιοχής και πήρε καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.
Οι αστυνομικοί μέσα από τη συλλογή του βιντεολήπτικου υλικού κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα διαφυγής των δραστών και κατά συνέπεια τον ιδιοκτήτη του.
Οι δύο συλληφθέντες όπως και οι υπόλοιποι δράστες είναι αλβανική υπηκοότητας, ενώ είχε δοθεί σήμα από τις αστυνομικές αρχές σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φύγουν εκτός συνόρων.
newsit.gr – Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.