Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    camping 1 | Lamianow.gr
    Φοινικούντα: Η απολογία του ανιψιού για το διπλό έγκλημα στο κάμπινγκ – Η νύχτα στο καζίνο λίγες μέρες πριν
    mpralos 5 | Lamianow.gr
    Κυβερνητικές πηγές για αγρότες: Μικρή μειοψηφία τινάζει στον αέρα τον διάλογο -Αν κλιμακώσουν, τον λόγο έχουν οι Αρχές
    lora 1 | Lamianow.gr
    Φωτογραφία ντοκουμέντο πριν την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας στην Πάτρα: Συνάντησε άγνωστο ηλικιωμένο άνδρα
    anemoi | Lamianow.gr
    Το πλοίο Express Skopelitis «παλεύει» με τα κύματα και τους θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο – Εντυπωσιακό βίντεο
    xalilopoulou | Lamianow.gr
    Χριστίνα Χαλιλοπούλου: «Ήμουν πάντα “η κόρη του γύφτου” για τους μη τσιγγάνους»
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    mantalos | Lamianow.gr
    Άρης – ΑΕΚ: Ο Μάνταλος μπήκε στο Top-50 όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα
    ataman | Lamianow.gr
    Αταμάν: «Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που κέρδισε με 40 πόντους, αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως εκείνος και στο πρωτάθλημα»
    levadiakos | Lamianow.gr
    Λεβαδειακός – Βόλος 3-1: Πετάει για Ευρώπη
    6805713 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται η κόντρα της Σελέν Ερντέμ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις για 40 λεπτά, οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση»
    maklsfield | Lamianow.gr
    «Αγόρασα την ομάδα μεθυσμένος, την επόμενη μέρα δεν το θυμόμουν» είπε ο πρόεδρος της Μάκλσφιλντ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΒΟΙΩΤΙΑ - “Φωτιά” για τους νέους Πυροσβέστες η επίσκεψη στο Μαρτυρικό Δίστομο

ΒΟΙΩΤΙΑΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Φωτιά” για τους νέους Πυροσβέστες η επίσκεψη στο Μαρτυρικό Δίστομο

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Νοέ 21, 2019 @ 22:26
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
2 Min Read
SHARE

“Φωτιά” άναψε στους 115 νεαρούς δόκιμους Πυροσβέστες μια απρόσμενη συνάντηση που είχαν σήμερα Πέμπτη στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψής τους στο Μαυσωλείο και το Μουσειο Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου, όπου αύριο Παρασκευή δίνει συνεντευξη του πρωτοποριακο συγκρότημα ACTIVE MEMBER για την παρουσίαση του έργου του ‘Εδώ ειναι Δίστομο”!Όπως κάθε χρόνο οι πρωτοετείς δόκιμοι αξιωματικοί και δόκιμοι πυροσβέστες της Ακαδημίας του Πυροσβεστικού Σώματος απέτισαν φόρο τιμής στου; 218 κατοικους του Μαρτυρικού Διστομου Βοιωτίας που σφαγιάστηκαν από τους Γερμανούς Ναζί στις 10 Ιουνίου 1944.

-Advertisement-
fitcare

ME ACTIVE scaled | Lamianow.gr

Απευθυνόμενος στους σπουδαστές , ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς παρουσίασε, μεταξύ άλλων το πλαίσιο της διεκδίκησης για τις αποζημιώσεις από το σημερινό κράτος της Γερμανίας, τόσο των Διστομιτών όσο και συνολικά της Ελλάδας. Τόνισε ακόμα ότι όχι μόνο το Δίστομο και τα άνω των 120 Μαρτυρικών χωριών και πόλεων, αλλά όλη η Ελλάδα έγινε ένα Ολοκαύτωμα από τους Ναζί την περίοδο 1941 -1944. Αναφορά έκανε ο Γ. Σταθάς στην ιδιαιτερότητα του απεχθούς εγκλήματος των κατοχικών, ναζιστικών δυνάμεων στο Δίστομο- τον βάρβαρο σφαγιασμό χωρις διακρίσεις ακόμα και εγκύων, κατάκοιτων γερόντων και μωρών.Οι σπουδαστες ξεναγήθηκαν και παρακολουθησαν συγκινημένοι το ντοκιμαντέρ στο Μουσειο Θυματων Ναζισμού.

MAYSOLIO 2 scaled | Lamianow.gr

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Τα είπαν και με την ‘ψυχή’ των ACTIVE MEMBER!

Η επίσκεψη των Δοκίμων, αυριανών στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος με επικεφαλής τον αρχιπύραρχο Εμ. Δαμουλάκη, Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας,συνέπεσε χρονικά με την προετοιμασία του Μουσείου, όπου αυριο Παρασκευή 22-11-2019 θα δώσει συνεντευξη Τύπου το πολύ αγαπητό και στην νεολαία συγκρότημα των ACTIVE MEMBER για την πρωτη παρουσίαση του έργου του <<ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟ>>. Μάλιστα οι σπουδαστές στο πλαίσιο της κίνησής τους στην περιοχή του Δήμου (Βυζαντινό Μοναστήρι Όσιου Λουκά και Ζεμενό), συναντήθηκαν τυχαία με τον επικεφαλής και <<ψυχή>> του hip-hop/low bap συγκροτήματος ACTIVE MEMBER Μιχάλη Μυτακίδη, ευρύτερα γνωστό ως B.D. Foxmoor , που και αυτός επισκέφθηκε τον Λόφο του Μαυσωλείου Διστόμου, με τον Γ.Σταθά. Οι σπουδαστες μίλησαν για λίγο με τον γνωστό Έλληνα ράπερ και μουσικό παραγωγό, και έδειξαν πολύ ενδιαφέρον για το νέο έργο του ‘Εδώ ειναι Δίστομο”, ενώ ζήτησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του!

ZEMENO | Lamianow.gr ME PYROSV scaled | Lamianow.gr  MAFSOLIO 1 scaled | Lamianow.gr

MAGAZINO

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article Η Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ στην επίσημη ενημέρωση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης κατά του Καπνίσματος
Next Article Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: Πότε ξεκινά – Αναλυτικά το πρόγραμμα
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
2°C
Lamia
clear sky
2° _ 1°
50%
1 km/h
Τρ
11 °C
Τε
13 °C
Πε
15 °C
Πα
14 °C
Σα
14 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

xalkida | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣTOP STORIES

Χαλκίδα: Οι σημειώσεις του 15χρονου που αυτοκτόνησε – “Θέλω να μάθω ποιοι οδήγησαν το παιδί μου στον θάνατο”

Avlida Artemis 2 | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΥΒΟΙΑ

Δεύτερο έργο προς δημοπράτηση για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος

AFISA | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας για τον Σύλλογο Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδας

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης