Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η μεγάλη Γιορτή Υπερηφάνειας, το “Αthens Pride” και το κέντρο της πρωτεύουσας γέμισε με χρώματα και χιλιάδες κόσμου που θέλησαν να δώσουν το παρών.
Μεταξύ αυτών και ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές για την ομοφυλοφιλία του, μαζί με τον σύζυγό του, Τάσο Σαμουηλίδη και το αγαπημένο σκυλάκι τους, το οποίο βλέπουμε συχνά σε αναρτήσεις του συγγραφέα.
Ο Αύγουστος Κορτώ μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, όπου τον βλέπουμε να ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα με τον σύζυγό του.
“Δεν προκαλεί, δεν απειλεί, το φιλί είναι φιλί”, έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ στη λεζάντα της ανάρτησής του

Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ……ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ….ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…..ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ …..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…..!!!
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ [ΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 3%. ΟΧΙ ΑΛΑΝΙΑ…….ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΣΤΕ…..ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ……Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 97%……!!!
ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ…….ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΣΤΕ……!!!
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ……ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ……ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ……!!!