Ένα απίστευτο επεισόδιο για τα δεδομένα του Πύργου εκτυλίχθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης (28/5) με πρωταγωνιστή έναν Ρομά – πιθανότατα μεθυσμένο – στην περιοχή της ΣΕΤΤΗΛ.
Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο δράστης κραδαίνοντας μαχαίρι κινούμενος στην οδό Έλληνος Στρατιώτη απείλησε αρχικά να χτυπήσει με μαχαίρι στο λαιμό ομόφυλό του. Στη συνέχεια δεν σταμάτησε εκεί, αλλά απείλησε με το μαχαίρι και δύο πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο
Άμεσα ενημερώθηκε η Άμεση Δράση της ΔΑ Ηλείας και έσπευσαν στο σημείο δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο δράστης σε προφανή κατάσταση αμόκ πλέον δεν δίστασε να απειλήσει και τους δύο αστυνομικούς με το μαχαίρι του, οι οποίοι στη συνέχεια κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περίοικων της γειτονιάς.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.