Τραγικό δυστύχημα με θύμα μια ηλικιωμένη (75χρονη) σημειώθηκε το πρωί σε πολυκατοικία επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου στην Πτολεμαΐδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kozan.gr, η ηλικιωμένη, που μετέβη για μικροβιολογικές εξετάσεις στη συγκεκριμένη οικοδομή, έπεσε στο φρεάτιο του ασανσέρ, από ύψος περίπου 3 μέτρων. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η άτυχη ηλικιωμένη, βρέθηκε στο κενό, ωστόσο όπως αποδείχθηκε η πτώση ήταν μοιραία. Άντρες της πυροσβεστικής την απεγκλώβισαν, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό της στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.




Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.