LamiaNowLamiaNowLamiaNow
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    trofima
    Επιχείρηση στον Πειραιά είχε 3,5 τόνους ακατάλληλα και ληγμένα κρέατα, προμήθευε και νοσοκομεία – Δείτε φωτογραφίες
    venzini 1
     Άνδρας έκλεψε 250 λίτρα πετρέλαιο από φορτηγό και συνελήφθη
    sxolh
    Στη «φάκα» 6 εκπαιδευτήρια για πτυχία «μαϊμού»: Πρόστιμα και συλλήψεις, στα 3,2 εκατ. ευρώ τα παράνομα κέρδη
    argiros
    Κωνσταντίνος Αργυρός: Έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο της Κύπρου λίγες ώρες πριν την εμφάνιση του καλλιτέχνη
    silifthentes
    Κακουργηματική δίωξη στους 22 συλληφθέντων για τις απάτες εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του ΕΦΚΑ
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    playoffs
    Stoiximan Super League: Το πρόγραμμα των των playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή
    w23 230759
    «Να συνεχίσω να φέρνω μετάλλια για την Ελλάδα»
    athlitikes metadoseis 3
    Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/3)
    tentoglou 768x527 1
    Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου στο Τόρουν
    aek 2 2 1200x675 1
    Η τελική βαθμολογία της Super League με την ΑΕΚ στην κορυφή, το Βόλο στις θέσεις 5-8 και τον Ατρόμητο στα πλέι άουτ
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LamiaNowLamiaNow
Font ResizerAa
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΠΟΡ
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.
ΕΛΛΑΔΑ

Ψέκασαν ταξιτζή με το «ναρκωτικό του βιασμού» κι εκείνος κατέληξε στο Ιπποκράτειο

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
16/11/2018, 08:31
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
6 Min Read
SHARE
Ad 129

Tον ψέκασαν με roofie – το ναρκωτικό που έγινε γνωστό μέσω της ταινίας «The Hangover» – προκειμένου να συνευρεθούν σεξουαλικά, εκείνος αρνήθηκε, για να καταλήξει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες που του προκάλεσε η ναρκωτική ουσία.

Όσοι έχετε δει την κινηματογραφική ταινία «Hangover» με πρωταγωνιστή τον δικό μας Ζακ Γαλυφιανάκη, θα θυμάστε τη σκηνή όπου ο ελληνοαμερικανός ηθοποιός στο ρόλο του απροσάρμοστου Άλαν Γκάρνερ ρίχνει χάπια «roofies» – πρόκειται για ηρεμιστικό δέκα φορές πιο ισχυρό από το Valium – στα ποτά των φίλων του προκειμένου να περάσουν ένα …αξέχαστο μπάτσελορ στο Λας Βέγκας. Τελικά καταλήγουν να κάνουν πράγματα πέρα απο τα όρια της λογικής, τα οποία ούτε καν θυμόντουσαν όταν πέρασε η επίδραση των χαπιών.

Το Rohypnol ωστόσο, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, στην πραγματικότητα είναι ένα ναρκωτικό το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για να διαπραχθούν σεξουαλικές επιθέσεις, διότι καθιστά το θύμα ανίκανο να αντισταθεί. Οι αστυνομικές Αρχές το αποκαλούν και «ναρκωτικό του βιασμού».

Τις παρενέργειες του αντιμετώπισε και ένας 24χρονος οδηγός ταξί, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν δέχθηκε ειδοποίηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την οποία συνεργάζεται για να παραλάβει πελάτη απο το κέντρο της Αθήνας με τελικό προορισμό την περιοχή Γκύζη. Ο ενδιαφερόμενος πελάτης επέλεξε τον οδηγό που θα τον μετέφερε στον προορισμό του μέσω της σχετικής δυνατότητας που προσφέρει η εφαρμογή.

Δείτε επίσης

trofima
Επιχείρηση στον Πειραιά είχε 3,5 τόνους ακατάλληλα και ληγμένα κρέατα, προμήθευε και νοσοκομεία – Δείτε φωτογραφίες
24/03/2026, 12:21
venzini 1
 Άνδρας έκλεψε 250 λίτρα πετρέλαιο από φορτηγό και συνελήφθη
24/03/2026, 10:49
sxolh
Στη «φάκα» 6 εκπαιδευτήρια για πτυχία «μαϊμού»: Πρόστιμα και συλλήψεις, στα 3,2 εκατ. ευρώ τα παράνομα κέρδη
24/03/2026, 10:48

Ο νεαρός αυτοκινητιστής παρέλαβε τον πελάτη, ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού.

Όμως γύρω στις 21.30, ο αυτοκινητιστής φτάνει με το όχημα του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση, φωνάζοντας στους γιατρούς να βοηθήσουν τον πελάτη και συνεπιβάτη του, ο οποίος εκ πρώτης όψεως έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Βγαίνοντας όμως από το αυτοκίνητο, ο οδηγός άρχισε να αισθάνεται περίεργα. Λέει στους γιατρούς ότι νοιώθει έντονη δυσφορία, μάλιστα κάνει εμετό και σωριάζεται λιπόθυμος στο έδαφος.
Οι γιατροί του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και τον συνεφέρουν, όμως εκείνος καθώς ανακτά τις αισθήσεις του, λέει στους γιατρούς ότι αισθάνεται μούδιασμα σε χέρια και πόδια. Έπειτα από λίγη ώρα κι αφού καταφέρνει να σηκωθεί, ξεσπά κατά του άνδρα που ήταν μέσα στο ταξί.

«Αλήτη τι μου έδωσες» ουρλιάζει ενώ ταυτόχρονα του επιτίθεται με γροθιές και κλωτσιές. Οι γιατροί καταφέρνουν και τον απομακρύνουν ενώ στο σημείο καταφθάνουν άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων, οι οποίοι και συλλαμβάνουν τον συνεπιβάτη καθώς διαπιστώνεται ότι φέρει πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι.

-Advertisement-

Τι είχε συμβεί: Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο οδηγός ταξί, όταν έφτασε στο σημείο να αφήσει τον πελάτη, διαπίστωσε ότι τον περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες, οι οποίοι του πρότειναν να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά. Εκείνος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, αρνήθηκε και απομακρύνθηκε αμέσως χωρίς να αφήσει τον πελάτη να βγει απο το αυτοκίνητο, ο οποίος πιθανόν να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Ο αυτοκινητιστής καθώς ανακτούσε τη μνήμη του, ισχυρίστηκε ότι ο άγνωστος άνδρας ψέκασε με ένα σπρέι στο καφέ του, ενώ και οι γιατροί που μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο είπαν στους αστυνομικούς ότι διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά.

Ο καφές στον οποίο ο πελάτης έριξε το ναρκωτικό

070541

Ποιο είναι το «ναρκωτικό του βιασμού»

Το Rohypnol, σύμφωνα με άρθρο της καθηγητού Φωτεινής Τζαβέλλα, κυκλοφορεί συνήθως σε μορφή δισκίων, τα οποία όταν «γλιστρήσουν» σε ένα ποτό δεν αφήνουν κάποια ιδιαίτερη οσμή ή γεύση. Για το λόγο αυτόν, και με αίσθημα ευθύνης, η κατασκευάστρια εταιρεία τροποποίησε τη φαρμακοτεχνική μορφή του Rohypnol, έτσι ώστε να διαλύεται πολύ δύσκολα σε υγρά, ενώ μετά από τη διάλυσή του το υγρό να έχει ένα έντονο κυανό χρώμα.

Η δράση του Rohypnol αρχίζει 20–30 λεπτά μετά από τη λήψη, φθάνει στα μέγιστα επίπεδα μετά από 1–2 ώρες και η συνολική διάρκειά της είναι περίπου 8 ώρες. Συνεπώς, προσθέτει η κα. Τζαβέλλα, τα συμπτώματα-ανεπιθύμητες ενέργειες από τη χρήση του Rohypnol, θεωρητικά, μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 8 ώρες από τη λήψη, αν και πρακτικά έχουν αναφερθεί πολύ μεγαλύτερες διάρκειες δράσης. Το Rohypnol μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο αν αναμειχθεί με οινόπνευμα, ενώ τα συνηθέστερα από τα συμπτώματα-ανεπιθύμητες ενέργειές του είναι τα παρακάτω: Απώλεια των αισθήσεων , αδυναμία ανάκλησης των συμβάντων στη μνήμη, υπνηλία, αίσθηση μέθης, ναυτία, σύγχυση, ίλιγγος, γαστρικά ενοχλήματα, πρόβλημα στην ομιλία, πτώση της αρτηριακής πίεσης, χαλάρωση του μυϊκού τόνου.

Οι χρήστες του Rohypnol περιγράφουν συχνά τα αποτελέσματά του ως «παράλυση». Βρίσκονται στο πάτωμα, τα μάτια είναι ανοιχτά, είναι σε θέση να παρατηρούν γεγονότα αλλά εντελώς αδύνατον να κινηθούν. Στη συνέχεια, η μνήμη είναι μειωμένη και δεν μπορούν να ανακαλέσουν τίποτα από αυτό που συνέβη.

Πηγή: Protothema.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article Ανατροπή απορριματοφόρου με σοβαρά τραυματία στα Άνω Λιόσια
Next Article Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Λιανοκλάδι – Αθήνα / Θα υπάρξουν καθυστερήσεις…
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
ΚΑΙΡΟΣ - ΛΑΜΙΑ
12°C
Lamia
overcast clouds
12° _ 11°
86%
1 km/h
Τρ
12 °C
Τε
15 °C
Πε
19 °C
Πα
13 °C
Σα
15 °C
- Advertisement -
-Advertisement-
HOTEL ATHINA
-Advertisement-
GRANDE PIZZA
-Advertisement-
VIAKEL
-Advertisement-
qualco
-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
-Advertisement-
KATSIAVOS
-Advertisement-
oikonomoy
-Advertisement-
Ad 141

You Might Also Like

argiros
ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο της Κύπρου λίγες ώρες πριν την εμφάνιση του καλλιτέχνη

silifthentes
ΕΛΛΑΔΑ

Κακουργηματική δίωξη στους 22 συλληφθέντων για τις απάτες εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του ΕΦΚΑ

kolokotronis
ΕΛΛΑΔΑ

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Δημιουργήθηκε ιστοσελίδα αφιερωμένη στη ζωή και τη δράση του

LamiaNowLamiaNow
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.