Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, για εγκλωβισμένο άνδρα σε δίχτυα χωρίς τις αισθήσεις του, φέροντας στολή υποβρύχιας αλιείας, στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη Λευκάδας.
Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα αλιευτικό σκάφος με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και δύο ιδιώτες δύτες. Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε από το αλιευτικό σκάφος στην περιοχή Κάστρου Λευκάδος. Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από το πλήρωμά του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας. Πρόκειται για 32χρονο ημεδαπό.
Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Λευκάδας.
Ψαροντουφεκάς πνίγηκε μπλεγμένος σε δίχτυα
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.