Δυσοίωνο έμοιαζε, χωρίς αμφιβολία, το μέλλον του εικονιζόμενου ψαριού που έχασε την ουρά του και το μισό του σώμα την ώρα που προσπαθούσε να πηδήξει από λίμνη που είχε γύρω- γύρω τσιμέντο.
Το εντυπωσιακό είναι πως το ψάρι επιβίωσε. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει η σπονδυλική του στήλη κι έτσι τα οστά και το μισό σώμα του σάπισαν και «έπεσαν» μόνα τους, όπως αναφέρει η Daily Mail.
Το ψάρι- hypsibarbus wetmorei η επιστημονική του ονομασία- κατέληξε σε ενυδρείο σε αγορά της Ταϊλάνδης, όπου θα περίμενε νομοτελειακά το θάνατό του.
Ένας άνδρας ωστόσο το εντόπισε, το λυπήθηκε, το υιοθέτησε και το πήρε μαζί του στο σπίτι. Ο Watchara Chote έδωσε στο ψάρι το ευφάνταστο όνομα I-Half.
Ο 36χρονος και ο Ι-Half έζησαν μαζί για έξι μήνες.
Στο διάστημα αυτό ο Watchara περίφερε το μοναδικό ψάρι του σε πολλά χωριά για να το επιδείξει.
Ήταν τόση η θλίψη εκείνων που το θαύμασαν που όλοι έδωσαν ένα μικρό ποσό ώστε να του αγοράσουν ένα μικρό φέρετρο…




ΠΗΓΗ: xorisorianews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.