Το τιτάνιο έργο των διασωστών δεν έχει τελειώσει, παρόλο που από την τραγική εκείνη μέρα έχουν παρέλθει κάποια 24ωρα. Θα συνεχίσουν τη δουλειά τους για όσο χρειαστεί μέχρι να είναι σίγουροι πως κάτω από τα συντρίμμια δεν υπάρχει ίχνος ανθρώπινης ζωής.
Σημειώνεται ότι ένα κοριτσάκι τριών ετών διασώθηκε σήμερα Δευτέρα από τα ερείπια στη Σμύρνη, όπως ανακοίνωσαν οι αξιωματούχοι, σχεδόν τρεις μέρες μετά τον ισχυρό σεισμό.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν επιζώντων συνεχίζονται και σήμερα στη Σμύρνη μετά τον φονικότερο σεισμό που έχει πλήξει την Τουρκία εδώ και σχεδόν μία δεκαετία.
huffpost










Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.