Ο Παναθηναϊκός Superfoods αγωνίζεται σήμερα στις 7μ.μ. στο Λαύριο κόντρα στην τοπική ομάδα και κυνηγά την εύκολη νίκη που θα συνδυαστεί με καλή εμφάνιση.
Στο παρελθόν έχουν αφήσει την εκτός έδρας ήττα από τη Μπαρτσελόνα στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» και σήμερα στο Λαύριο θέλουν τους δύο βαθμούς και παράλληλα να δουλέψουν σε κάποια πράγματα που τους ζήτησε να βελτιώσουν ο Τσάβι Πασκουάλ.
Ο αγώνας θα λειτουργήσει σαν… τεστ εν όψει της συνάντησης με τη Γαλατά στην οποία οι «τριφυλλοφόροι» θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και να επανέλθουν στις επιτυχίες.
Αγωνιστικά δεν υπολογίζονται ο Τζειμς Γκιστ και φυσικά οι Μαρκ Τζείμς και Κένι Γκάμπριελ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.