Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    xanthi | Lamianow.gr
    Ξάνθη: Ένοικοι γηροκομείου ποζάρουν ξανά για ένα ημερολόγιο – Δείτε φωτογραφίες από τα μοντέλα χωρίς ηλικία
    thermansi | Lamianow.gr
    Επίδομα θέρμανσης: Επτά οδηγίες της τελευταίας στιγμής για την υποβολή της αίτησης
    odhgoi | Lamianow.gr
    Κακοκαιρία Byron: Οδηγοί πλήρωσαν Αττική Οδό, δεν έλαβαν ενημέρωση και εγκλωβίστηκαν στα διόδια Ελευσίνας
    paidaki | Lamianow.gr
    Λουτράκι: Επιμένει στην καταγγελία η δασκάλα του 6χρονου – «Την θώπευσε στο στήθος, είχε ερωτική διάθεση» λέει ο δικηγόρος της
    simoria | Lamianow.gr
    Συμμορία έφερνε παιδιά από το εξωτερικό και τα έβαζε να πουλάνε λαθραία τσιγάρα – Ζούσαν σε υπόγεια, όποιος αντιδρούσε έτρωγε ξύλο
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    sef | Lamianow.gr
    Καταγγελία «βόμβα» για το ΣΕΦ: «Λειτουργεί χωρίς ηλεκτρολόγο, κίνδυνος για τη σωματική μας ασφάλεια»
    4928839 scaled 1 | Lamianow.gr
    Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε – Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
    real | Lamianow.gr
    Ρεάλ Μαδρίτης: Καταθέτει στη FIFA φάκελο διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της… προηγούμενης εικοσαετίας
    6751441 | Lamianow.gr
    «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά τον Μουζακίτη, ετοιμάζει πρόταση 28 εκατ. ευρώ η Ρεάλ» γράφει η Daily Mail
    6758309 231021 | Lamianow.gr
    «Πάρτι» Γιόβιτς στην πράσινη… παιδική άμυνα 2-3 η ΑΕΚ στη Λεωφόρο
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας: Στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό των προσφύγων

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας: Στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό των προσφύγων

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Ιαν 17, 2020 @ 7:18
6 Σχόλια
Share
3 Min Read
SHARE

“Εμείς η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό των προσφύγων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα. Μπορεί να μην έχουμε το ίδιο χρώμα, την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία, έχουμε όμως τις ίδιες ανάγκες, τα ίδια όνειρα
για το παρόν και το μέλλον. Υποδεχόμαστε τους πρόσφυγες και τα παιδιά τους που άφησαν τη φρίκη του πολέμου και περιμένουν στα διάφορα κολαστήρια όπως η Μόρια και που έχουν ανάγκη μια ζεστή αγκαλιά, ένα χαμόγελο, λίγη χαρά.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι πρόσφυγες βρίσκονται  στοιβαγμένοι σε απαράδεκτες συνθήκες κάτω από τα όρια της  αξιοπρεπούς διαβίωσης, που είναι κοινά αποδεκτά. Τέτοιες δομές «φιλοξενίας» χρειάζεται να κλείσουν άμεσα και οι πρόσφυγες να στεγαστούν μόνιμα σε αξιοπρεπή καταλύματα εντός του οικιστικού ιστού με πλήρη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και την κοινωνική μέριμνα.

Η καταλήστευση των φυσικών πόρων είναι η αιτία του πολέμου των χωρών της Ασίας και της Αφρικής  και αποτέλεσμά του ο ξεριζωμός εκατομμυρίων ανθρώπων από τις εστίες τους. Οι επεμβάσεις, ανεξάρτητα από τα προσχήματα είναι η αιτία της προσφυγιάς  και συνεπώς καμιά αντιμετώπιση του προβλήματος δεν μπορεί να υπάρξει από αυτούς που το δημιουργούν.

Δεσμευμένοι  στη σκληρή γραμμή να «φύγουν να πάνε αλλού» οι δεξιοί αιρετοί αρχίζουν τώρα να συνειδητοποιούν, ο ένας μετά τον άλλον, το αδιέξοδο της μισαλλοδοξίας, που εντέχνως έσπειραν όλο το προηγούμενο διάστημα και να εισπράττουν βέβαια τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, όπως άλλωστε και η ίδια η κυβέρνηση σε όλη την Ελλάδα.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Όπως υπογραμμίζει το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες «το δικαίωμα στη στέγη και σε ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης δεν μπορεί να καταντά πολυτέλεια αλλά αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας» βάσει του Ενωσιακού (οδηγία Υποδοχής) και Εθνικού Δικαίου. Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης  έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή, συνεχώς δίπλα στους πρόσφυγες  με συχνές επισκέψεις στις Θερμοπύλες, μοιράζοντας είδη πρώτης ανάγκης, ένδυσης, τρόφιμα καθώς  και διοργανώνοντας εκδηλώσεις  στο χώρο του camp.

Aπό τη μεριά μας δηλώνουμε πως, ως Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης, θα συνεχίσουμε να βοηθάμε ώστε να εκδηλώνεται η αλληλεγγύη του απλού κόσμου στους πρόσφυγες. Θα συνεχίσουμε να δημοσιοποιούμε την κατάντια της «φιλοξενίας» που προσφέρει  η κυβέρνηση και η Ε.Ε στους πρόσφυγες, απαιτώντας αξιοπρέπεια και ίσα δικαιώματα για κάθε πρόσφυγα που ζει στη χώρα.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες για να διεκδικήσουμε όρους πραγματικής ένταξης,

ΓΙΑΤΙ  εχθρός μας  είναι ο ΠΟΛΕΜΟΣ, η  ΦΤΩΧΕΙΑ, ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
Και ΟΧΙ  ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

Ανοικτά σύνορα – ανοικτές  πόλεις για τους πρόσφυγες .
Νομιμοποίηση των μεταναστών

Λεφτά για προσλήψεις, μισθούς, συντάξεις και ΟΧΙ  για  εξοπλισμούς.

ΛΑΜΙΑ  16 /1/2020″

ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

TAGGED:ΑΞΙΖΕΙ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article 4971559 | Lamianow.gr Σε δημόσια διαβούλευση το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο
Next Article zisis aek | Lamianow.gr Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ζήσης!
6 Σχόλια
  • Ο/Η ΛΑΜΙΕΥΣ λέει:
    Ιαν 17, 2020 @ 15:00 στις 3:00 μμ - 17/01/2020

    ΠΟΙΟΊ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ……ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ……ΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ……ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ……!!!
    ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ . ΑΦΓΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ,ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ κ.α. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ……ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΕ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΧΩΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΙΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ , ΠΡΙΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…..ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΠΩΣ…..; ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΟΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ …..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ …..ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ….!!!

    Απάντηση
  • Ο/Η Ω-Β λέει:
    Ιαν 17, 2020 @ 14:23 στις 2:23 μμ - 17/01/2020

    Τον χαβά σας εσεις οι «αλληλέγγυοι» και «ανθρωπιστές».Για τους Έλληνες δεν είδαμε να είστε αλληλέγγυοι…..Είναι μεγάλη η κονόμα βλέπεις.

    Απάντηση
  • Ο/Η Θανος λέει:
    Ιαν 17, 2020 @ 12:09 στις 12:09 μμ - 17/01/2020

    Δεν μας ειπατε μόνο γιατι έχετε φτιάξει αυτή την δήθεν οργάνωση.Μηπως κλεινετε το μάτι στις,ΜΚΟπου ψάχνουν για έμμισθους υπαλληλους??Μηπως σε περίπτωση που φιλοξενηθεί δομή στην Λαμια,να έχετε προνομιακή μεταχειρηση,στις προσλήψεις,ως αγωνιστές?Το να είσαι φιλανθρωπος,δεν το πιστοποιεις με συμμετοχή σε οργανωσεις,ούτε με ανακοινώσεις στα σάιτ.Το κανείς για την πάρτη σου και για να νοιωθεις καλά εσυ.Το καλύτερο που έχετε να κανετε,είναι να πάτε να δουλεψετε για τα προς το ζειν,διότι ως φιλοχρήματοι τεμπέληδες και βλήματα που είστε,δεν έχετε καμμία τύχη να επιβιώσετε,παρασιτικως πλέον.

    Απάντηση
  • Ο/Η Κ. Β λέει:
    Ιαν 17, 2020 @ 11:41 στις 11:41 πμ - 17/01/2020

    Διαχρονικές παπαριες…. Παρτε τους σπιτι σας αρκετα με τους λαθρο

    Απάντηση
  • Ο/Η Δημητρα λέει:
    Ιαν 17, 2020 @ 11:20 στις 11:20 πμ - 17/01/2020

    Θέλετε λοιπόν λεφτα!!Και πως νομίζετε ότι μαζεύονται στα δημόσια ταμεια?Τα πετάει ένα ελικόπτερο από ψηλά?η τα συλλεγουμε από τα λεφτοδενδρα?Θελετε να στρίβεται η παραγωγική τάξη των Ελλήνων,για να έρχονται οι λαθρο με τα iPhone και τα Samsung Galaxy,δωρεαν διακοπές στη χώρα μας??Σε λίγο μέσα στη αριστερόφασιστικη σας μαλακια,θα ζητησετε να εκκενωθεί το Χιλτον και η Μεγάλη Βρεταννια,για να φιλοξενηθούν τα αγαπημένα σας,goldenboys,εξ Αφγαγισταν και Σομαλιας.

    Απάντηση
  • Ο/Η Τόνι το κανονι λέει:
    Ιαν 17, 2020 @ 11:08 στις 11:08 πμ - 17/01/2020

    Και τωρα που γράψατε ,τις διαχρονικές παπαριες που επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα,μιλήστε μας και για τον έρημο Έλληνα πολιτη,που πληρώνει φορους,για τους εργαζομενους που δουλευουν για 400 ευρω,χρήματα που πηγαίνουν στις τσέπες λαθρομεταναστών και γυφτων.Ειστε οι γνωστοί τεμπέληδες των ΜΚΟ,τα παιδιά της κυραΤασιας Χριστοδουλοπουλου και της κυραΛενης Φωτιου,που ο μόνος σκοπός σας είναι η συμμετοχή στο πλιάτσικο της ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
13°C
Lamia
overcast clouds
13° _ 12°
96%
Πα
13 °C
Σα
14 °C
Κυ
16 °C
Δε
13 °C
Τρ
14 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

pp out maketa | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δήμαρχος Λαμιέων “χτύπησε το καμπανάκι” για αξιοκρατία και ισονομία – Καταχειροκροτήθηκε σε συνέδριο του ΟΤΑ στα Γιάννενα (Vid)

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΛΑΜΙΑ
agrotis | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι αγρότες στη Θήβα έκλεισαν την εθνική Αθηνών – Λαμίας – Ενισχύεται το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια Θεσσαλονίκης, θέλουν να φτάσουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

roditsa | Lamianow.gr
TOP STORIESΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στον Ξηριά στη Ροδίτσα – Κλειστός και ο κόμβος της Οινόης στο ρεύμα προς Λαμία

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης