Μία επιπλέον λύση για την επίθεση, αναζητά μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός, με τον Χαμπίμπ Χαμπιμπού της Ρεν να αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στους «πράσινους»
Ο Αφρικανός άσος ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του εμπειρία στο Βέλγιο, στη Ζούλτε Βάρεγκεμ (76 συμμετοχές, 29 γκολ) και τη Γάνδη (18 συμμετοχές, 12 γκολ). Ακολούθησε η Γαλλία και η Ρεν, όπου είοχε 3 γκολ σε 27 συμμετοχές, ενώ πέρυσι που δόθηκε δανεικός στη Γκαζιάντεπσπορ, έπαιξε 9 ματς δίχως να σκοράρει.
Ο 29χρονος, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, έχει μία συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Κεντρικής Αφρικής, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», αποτελεί μία οικονομική και εφικτή περίπτωση για το «τριφύλλι».
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.