Προτάθηκε στην Λαμία ο Σοϊλέδης

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Το όνομα του Αριστείδη Σοϊλέδη εμπλέκεται στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime ο παίκτης  προτάθηκε στους “κυανόλευκους”.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

-Advertisement-

Το καλοκαίρι τελειώνει, οι παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι είναι πολλοί και τα κουκιά μετρημένα. Λογικό να φτάνει το βιογραφικό τους παντού. Ο Αριστείδης Σοϊλέδης για παράδειγμα προτάθηκε στη Λαμία. Στα 30 του ψάχνεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά η τελευταία του σεζόν δεν τον βοηθάει. Για την ιστορία οι Φθιώτες έχουν δύο αριστερά μπακ και ψάχνονται κυρίως για μία πινελιά μεσοεπιθετικά.

Ο Σοϊλέδης έχει αγωνιστεί σε Στεάουα, Μποτοσάνι, Κέρκυρα, Ομόνοια, ΑΕΚ, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό, Λεβαδειακό, ΟΦΗ και Θήβα. Έχει υπάρξει διεθνής δε, με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδας.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.