Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση του Παναγιώτη Ρέτσου αναφορικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον με όσα μεταδίδουν οι Γάλλοι.
Συγκεκριμένα, το αξιόπιστο και καθ’ όλα έγκυρο «Radio Monte Carlo» μετέδωσε ότι η Ρεν θέλει πάρα πολύ τον 19χρονο κεντρικό αμυντικού των «ερυθρολεύκων» και μάλιστα επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τους Πειραιώτες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γάλλων η προσφορά των Γάλλων φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο, όπως προέκυπτε τις προηγούμενες μέρες, θα έβαζε σε σκέψεις τους διοικούντες τον Ολυμπιακό να παραχωρήσουν τον ταλαντούχο σέντερ μπακ.
Από τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαίωση ή διάψευση για την ύπαρξη τέτοιας προσφοράς, κάτι που αναμένεται να φανεί τις επόμενες ώρες.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.